Den první

Dobré ráno z Rejvízu..

V 5 hodin ráno nám začalo pršet, ale podle radaru to do odpoledne snad bude lepší. Děti ve stanu jsme po večerce kontrolovali a stany měli poctivě zavřené. Škoda, že se to nedá říct o vedoucích, kteří si nechali stany pootevřené a tak teď suší věci:-)

Včerejší příjezd byl bezproblémový.. rozdělení dětí do družstev klaplo na jedničku a tak jsme hned mohli přistoupit k vysvětlení celotáborové hry. Po obědě, který nám připravil personál hotelu Maria z centra Ostravy (děkujeme!!!), jsme šli na první procházku. Po svačině i večeři jsme ještě stihli pár her. Děti byly tak aktivní, že jsme rovnou pro ně udělali noční stopovačku. Rozhodli jsme se dělat noční hry pokaždé, když to bude možné.

Jak jsem psal.. teď ráno nám prší a tak jsme v budově v tělocvičně, kde s děckama hrajeme hry. Uvidíme, jestli se budeme muset odpoledne prát s počasím a nebo jestli budeme moci vyrazit ven.

Moc mě mrzí, že někteří z Vás dali dětem mobil a to dokonce i rodiče od kterých bych to opravdu nečekal:-( Zákaz nebyl bezdůvodný a není jen na našem táboře. Rozhodně jsme k zákazu nepřistupovali, abychom Vás od dětí odstřihli – budeme Vám psát na webu zprávičky, publikovat fotky a dětem budeme tisknout vzkazy. Máte taky možnost nám kdykoliv zavolat. Pochopitelně nebudeme dětem prohledávat věci, ale otevřeně říkám.. komu mobil najdeme, tomu ho zabavíme! Děkuji všem, kteří zákaz respektovali.. .

Dětem můžete poslat vzkaz přes sekci/stránku Vzkazy, viz odkaz na pravé straně stánek. Každý rok mají někteří rodiče problém s pozdržením vzkazů, které mi systém skrytě a automatizovaně nahlásí jako spam (navyžádaný vzkaz). Pokud po odeslání vzkazu nebude vzkaz zobrazen, vyčkejte prosím do večera/rána.. vzkaz ručně zveřejním. Poprosil bych Vás, abyste to se vzkazy nepřeháněli, protože je s tiskem nemalá práce. Vzkazy pochopitelně tisknu se zpozděním.. většinou každý druhý den.

Fotky ze včerejšího dne: sobota

Na fotkách se bude pravidelně objevovat plyšový medvídek, který nám darovala firma Mikifun (děkujeme!!!). Bude to takový náš táborový maskot, kterého po táboře dáme Natálce. Natálka s námi letos nemohla jet a tak aby jí to nebylo líto, bude méďa absolvovat tábor za ni.

Natálko, Marťo: Všichni vedoucí i děti Vás zdraví! Víme, že se budete pravidelně na naše fotky koukat.. pokaždé, když uvidíte na fotce méďu (jméno mu ještě vymyslíme) si můžete být jisti, že na Vás oba myslíme a po táboře Vám toho méďu (nebo je to medvědice?:-)) přivezu! Příští rok nám ho na tábor přivezete ukázat..