LDT 2018 – dotazy na doporučené věci

Nejprve prosíme rodiče, aby v maximální možné míře veškeré věci dětem podepsali. Zaznamenal jsem častý dotaz na gumáky – ty dětem zabalit můžete (ale nemusíte), především to záleží na tom, jestli na ně budou mít v „kufru“ místo. Pršet však nebude, protože máme počasí objednané… 😉 Kdyby náhodou zapršelo a děti měly mokré věci, vše budeme sušit, včetně bot.

Upozornění – Chata Férovka si provozuje svůj bar, kde si mají možnost děti koupit sladkosti/slané a limonády – ceny bohužel neovlivníme! Doporučujeme dát dětem méně peněz (doporučené kapesné je v pokynech, vstupné si z toho žádné platit nebudou) a poslat jim radši balíček se sladkostma v polovině tábora. Co se týče limonád – děti mají po celý den k dispozici uvařený čaj nebo v teplém počasí vodu se šťávou a není nutné jim dávat peníze na zajištění pitného režimu.

Apelujeme na Vás, abyste ověřili, že nemají děti s sebou mobilní telefon, veškeré vzniklé situace okamžitě voláme rodičům a průběžně zveřejňujeme zprávy o aktivitách s fotkama. Mobilní telefony budeme zabavovat a dětem vracet až těsně před odjezdem. Prosíme však, abyste respektovali jednu z našich podmínek – na tábor mobil nepatří – nepřejeme si to a děkujeme za pochopení.